Laden Evenementen
maandag 13 mei

Gala Lingecollege Beroepscollege

Entree
€20.00
Aanvang
20:00
Tickets

Het gala vindt dit jaar plaats op maandag 13 mei 2024. Het begint om 20.00 uur en zal duren tot ca. 01.00 uur. De locatie waar dit allemaal gaat plaatsvinden is De Beurs (Korenbeursplein 2A te Tiel). Wij verwachten dat de leerlingen zich op hun mooist zullen willen laten zien. Ook het personeel zal die avond gepast gekleed gaan. Vanaf 20.00 uur zal traditiegetrouw een colonne voertuigen zijn opwachting maken. De leerlingen wordt gevraagd om vanuit de richting Teisterbantlaan naar de stad te rijden. Er wordt NIET op school verzameld.

De colonne voertuigen zal naar het Korenbeursplein worden geleid om de examenkandidaten uit te laten stappen, en er zal gelegenheid zijn om foto’s te maken. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om een en ander in goede banen te leiden, en uw kind krijgt bij aankoop van een kaartje een routekaartje zodat u weet wat de aanrijroute zal zijn.

Let op: Mocht u met een bijzonder voertuig willen komen, neem dan even contact op met school om teleurstelling te voorkomen.

 

Ticket 20.00 euro

Ticket + Indtroducé(e) 40.00 euro