Van alles mogelijk

Bij De Beurs in Tiel

We doen het gewoon

Verjaardag, vrijgezellendag of op zoek naar een toplocatie om een concert te geven? Een reünie, pensionering van een collega, een leuke workshop organiseren of gewoon zomaar omdat je zin in een knallend feest hebt, wij doen het gewoon! Wil je een borrel, diner of feestavond organiseren, vraag dan direct een offerte aan via de knop hieronder. Wij nemen dan spoedig contact met je op om de bijzonderheden door te spreken. Heb je iets specifiekere wensen, neem dan contact met ons op.

Borrelen

Kom je graag borrelen dan ben je van harte welkom in onze sfeervolle huiskamer. Met 9 bieren op tap en ruim 70 speciaal bieren op fles, tientallen whisky’s, gins, cognacs en ander lekkers is er voor elk wat wils. Ook alcoholvrij ben je bij ons aan het juiste adres.

Events

Grote kans dat je al eens aanwezig bent geweest op één van de talloze evenementen die we de afgelopen jaren zelf georganiseerd hebben. Meer van al dit moois zal volgen. Check de agenda om te zien wat er nu op de planning staat en reserveer alvast een plekje in jouw agenda!

Samen vieren

Een verjaardag, kinderfeestje, familiereünie, of jubileum, van 2 tot 200 personen, wat je ook te vieren hebt, wij maken er een feest van!

Trouwen

Proficiat! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen! Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Het Korenbeursplein straalt de charme en romantiek uit die je je wenst op je trouwdag.

Zaken doen

Op zoek naar een zaal voor een vergadering, bedrijfsfeest of jubileum? In onze bovenzaal hebben we ruimte voor 2 tot 200 personen. Bij kleine gezelschappen ‘verkleinen’ we de zaal en zorgen daarmee altijd voor de juiste sfeer.

LEKKER SOCIAAL

Vrijdagavond 26 juli rond 21.30 begint dj Tice de avond met het draaien van hitjes, guilty pleasures van nu en toen, dance music en vlotte mixen brengt hij de dansvloer meteen tot leven!🪩🕺🎶 Kom gezellig een dansje wagen en sluit de avond beneden in de huiskamer van De Beurs af.

Gratis entree | 18+ #feelgoodfriday #debeurstiel #dansen #weekend #korenbeurspleintiel
GIN & TONIC NIGHT🍃🌶️☀️ 

Eindelijk zo’n lekkere zomerse avond op het terras. Vier het met je vrienden en een lekkere G&T!❤️ Rond een uur of 20.30 draait @djawsonmusic lekkere nummertje om je avond helemaal compleet te maken. Tot straks!🥂

#terras #gintonic #spicy #zon #borrelen #debeurstiel #korenbeurspleintiel
Nagenieten van dit heerlijke weekend DE BEURS BUITEN 2024!🌳🩷

Vrijdag lekker veel gedanst, zaterdag was het een druk program. Pubquiz, EK kijken en lekker los gaan! Zondag de hele dag live muziek en wát was dat gezellig!💃🫶

Kortom een en al gezelligheid afgelopen weekend! Bedankt alle bezoekers, onze trouwe leveranciers, @kvsproductions.nl , @zzpartytotaal & @imagineeventpartyverhuur en natuurlijk ons team!!! Zonder jullie was dit niet zo leuk geweest.🤪

Ben je er volgend jaar weer bij? WIJ WEL!🩷🎶

Oh en de early birds en weekenders voor AfterSun 2024 staan online

📽️ @petersenmedia
Track: @djmerco
Verlang jij ook zo naar een heerlijk warme zomeravond op het terras.. met muziek.. en GIN&TONIC?🍋☀️

Zaterdag 20 juli hebben we verschillende soorten Gin en vanaf een uur of 20.30 draait @djawsonmusic gezellig op het terras!🕺 Kom gezellig een drankje doen. Tot dan!

Reserveren niet mogelijk. #weersvoorspelling #warm #ginin #terras #debeurstiel
Vanavond draait @thomryandj in de huiskamer van De Beurs!💃

Thom Ryan, met z’n 17 jaar de jongste dj ooit in De Beurs. Naast dj’en produceert hij ook zijn eigen muziek! House, 90’s house en electro komen allemaal voorbij.

Kom lekker borrelen op het terras, vanaf 20.30 uur draait Thom alvast wat deuntjes en sluit daarna de avond gezellig binnen met ons af!

Gratis entree | Geen 18, geen alcohol.
De regen mocht de pret niet drukken, want wat een zondag was dat zeg!!!🩷🤘 Black Angus, Blind Lemon, Viper 3.0, Blue Grass Boogieman, 5 Alive, Convoi Exceptional, Metiellica en Double D Debby BEDANKT voor deze muzikale dag!🌳🎸🎷🥁🎶