Laden Evenementen
vrijdag 1 december

Beurs Upstairs: Fay Claassen Dinnershow

Entree
€65
Aanvang
19:00
Locatie
Bovenzaal
Tickets

Op vrijdag 1 december starten we de decembermaand meteen goed met een fantastisch talent, Fay Claassen! Met daarbij een heerlijk 3-gangen diner verzorgt door Bistro Bar JUS!

Powervrouw van de jazz, Fay Claassen, is één van de meest veelzijdige zangeressen van ons land en behoort tot de Europese top. Fay staat dan ook bekend als muzikaal fenomeen vanwege haar elegantie en fijnzinnigheid; a sophisticated lady die geen genres schuwt. Met haar indringende stemgeluid heeft ze de gave om een nummer zich geheel eigen te maken en weet haar publiek daarmee te ontroeren en in de ziel te raken.

Fay Claassen is bekroond met prestigieuze (inter)nationale muziekprijzen. In 2022 won ze haar vierde Edison Jazz Award en is daarmee de enige Nederlandse hedendaagse musicus die dit op haar naam heeft staan. Verder ontving ze een Gouden Plaat en de Chet Baker Award. Fay is regelmatig te gast bij de meest gerenommeerde bigbands en orkesten, van het Metropole Orkest, Residentie Orkest en Brussels Jazz Orchestra tot Danish Radio Big Band en WDR Big Band. Mei 2023 verscheen het nieuwe album in samenwerking met het Residentie Orkest, Symphonic Stories.

“Dutch Jazz Diva Fay Claassen is een werkelijk fenomenale zangeres.“- Latin jazz ster Paquito D’Rivera

Spotify: https://spoti.fi/3KiKaxn
Youtube: www.youtube.com/@FayClaassen

Fay Claassen | zang
Karel Boehlee | piano
Theo de Jong | bas

Het 3-gangen diner van JUS:

Voorgerecht: Huisgemarineerde zalm met gepofte trostomaat en crème van doperwten

***

Hoofdgerecht: Ossenhaas met gebakken paddenstoelen en rode wijnjus

***

Nagerecht: Cheesecake met bosvruchten en vanille-ijs

Allergieën of dieetwensen? Mail ons! info@debeurstiel.nl