Laden Evenementen
zondag 10 maart

Lazy Sunday | Tamed

Entree
Gratis
Aanvang
15:00
Locatie
Huiskamer

Drie stemmen, twee gitaren, én een Chesterfield bank: dat is TAMED! Om alvast de vraag te beantwoorden die nu in je opkomt: ja, wij slepen dat toffe meubelstuk mee naar ieder optreden. In die gezellige, akoestische huiskamersetting spelen we voor de liefhebber de allerbeste en meest verrassende pop- en rockklassiekers. Van Bruce Springsteen en Supertramp tot Fleetwood Mac en Carlos Santana. En natuurlijk worden ook de Nederlandstalige en modernere parels niet vergeten. Neem een zit of maak een dansje en zing mee. In ieder geval: geniet en beleef!

Ronnie | Noem ‘m gerust ‘Ronnie The Riedelking’. Want Ronnie draait zijn hand(en) niet om voor een beetje solo. Zowel akoestisch als elektrisch vliegen de gitaarriffs je om, of eigenlijk vooral in, de oren.
En dan nog meezingen ook…
Joris | Geen gitaar spelen, maar toch de gevoelige snaar raken: onze zanger kan het! Rock met een randje? Een intieme ballad? Een lekkere meezinger? U vraagt, Joris draait! Oh en hij geeft de boel net even iets meer pit met wat perscussiewerk. Eitje!
Temmie | Temmie gaat ieder optreden weer heel graag aan de slag. Letterlijk. Want waar Ronnie de solo’s verzorgt, pakt Temmie de rhythm. Soms tovert ze zelfs de basgitaar uit haar (hoge) hoed tevoorschijn, evenals haar stem. Koortje compleet!
Zondagmiddag 10 maart 2024 spelen ze in de huiskamer van De Beurs. Kom gezellig langs!