Laden Evenementen
zondag 12 november

Lazy Sunday met Turmoil

Entree
Gratis entree
Aanvang
15:00
Locatie
Huiskamer

Letterlijk vertaald betekent de naam van de band Turmoil ‘onrust’. Zij zijn de winnaars van “de parel van de Betuwe” 2023 en zondag 12 november staan ze in de huiskamer van De Beurs voor een Lazy Sunday!

De band is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen muziek maken zat er niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, met een serie social distancing video’s als resultaat! Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen de ideeën voor eigen muziek binnen te stromen. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en (kleinschalig) opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’

Begin 2022 zijn ze begonnen met plannen maken voor een EP, live en rauw zoals de platen waar zij zelf door geïnspireerd zijn.

In de tussentijd blijft Turmoil onrust stoken: er wordt volop nieuwe muziek geschreven. Deze band staat klaar om de podia in Nederland te bestormen!