Laden Evenementen
zaterdag 17 december

Dinnershow met The Rehab Project

Entree
€42,50
Aanvang
19:00
Locatie
Bovenzaal
Tickets

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow! Uit een liefde voor jazz met een R&B twist werd drie jaar geleden The Rehab Project geboren, een Amy Winehouse coverband.
De band bestaat uit zes muzikanten uit Tiel. Een strakke ritmische basis wordt neergelegd door drummer Leon Damhuis en Kevin Farrelly op de basgitaar. Jorden van Dijk bouwt met zijn gitaarspel het geheel verder op, samen met toetsenist Chris Meijerink. Moos d’Olivat accentueert op trompet en Chelsie de Ruiter zingt haar versie van Amy’s unieke stem.

Dit keer doet de band iets extra bijzonders: The Rehab Project vertelt en musiceert het levensverhaal van Amy. Van Amy’s jeugd, inspiratiebronnen en iconische groeimomenten tot en met hits van albums Frank en Back to Black.
Verwacht een fantastisch 4-gangen diner voor €42,50 inclusief amuse en welkomstdrankje. Bijpassend bier- of wijnarrangement (exclusief) en vooral een heerlijk avondje uit! Reserveren kan via de ticket-knop.

*Heb je een allergie of specifieke dieetwensen? Geef dit dan door bij het reserveren.