Laden Evenementen
donderdag 14 december

Bierproeverij Jopen

Entree
Gratis entree
Aanvang
19:30
Locatie
Huiskamer

Gek op verschillende soorten biertjes en altijd in om er iets over te leren? Kom dan donderdagavond 14 december om 19.30 uur naar de huiskamer van De Beurs! Maartje van Brouwerij Jopen uit Haarlem komt langs om je er alles over te vertellen en te laten proeven natuurlijk!

Al 25 jaar lang staat Jopen voor OPEN: open voor nieuwe smaken, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen. The world is our playground. Jopen ademt variëteit en brouwt vanuit een onverzadigde nieuwsgierigheid naar the new en the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Zolang het resultaat maar een gebalanceerd super smaakvol craft bier is met een welbekende Jopen kwaliteit. ‘There is simply no excuse for boring beer!’

Maartje neemt vier verschillende tapbieren me. En we hebben ook wat verschillende Jopen bieren in blik in de koelkast staan. Genoeg om te proberen! Dus loop gezellig binnen, drink een biertje en kom erachter wat jouw favoriet is.