Laden Evenementen
zaterdag 26 augustus

After Sun Zaterdag

Entree
€22,50
Aanvang
15:00
Locatie
Korenbeursplein
Tickets

Op 25 & 26 augustus 2023 is het Korenbeursplein weer klaar voor After Sun! Kom gezellig met je beste vrienden dansen op het gezelligste pleintje van Tiel en sluit de zomervakantie samen goed af! Dit zomerfeest is net even iets anders dan Korenbeursstrand. Dit weekend is echt voor alle leeftijden, heeft meer danceclassics, meer disco, een “tropical white” thema, bekende acts en dj’s, maar natuurlijk wel weer 2 dagen feest! 

Voor de zaterdag hebben we enkele oude bekenden uitgenodigd maar ook veel nieuwe gezichten! De nadruk van deze dag ligt vooral bij de danceclassics, disco, house en alles daar tussen in en omheen. 

Zo zijn we superblij dat de draaitafelkoning Chris Deluxe zijn kunsten komt vertonen en hebben we rising star Molly weten te strikken met zijn toffe disco-house. De mannen van Los Banderos stonden nog niet eerder op ons plein, maar komen nu eindelijk langs, met een nieuw extra lid! Nieuw Tiels talent Grublav maakt zijn outdoor debuut en gelukkig is onze vriend Praia del Sol ook weer van de partij. Chip Karten mag de avond afsluiten en daarmee is de cirkel rond: hij draaide al op de allereerste Korenbeursstrand.