TROUWEN IN DE BEURS

Een onvergetelijke bruiloft voor elk budget

De Beurs is dé trouwlocatie van Tiel. Wat zijn de voordelen van trouwen bij De Beurs?
 

 
Alles op één locatie in verschillende ruimtes
 
Jarenlange ervaring met events
 
Compleet en hoogwaardig culinair aanbod
 
Geen verrassingen met een all-in bruiloft
 
Trouwen met een budget tot 5000 euro
 

Jullie huwelijksdag


Proficiat! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen! Bij De Beurs hebben we alles onder één dak om er een fantastische dag van te maken. Na de huwelijksvoltrekking in de unieke bovenzaal bieden we diverse mogelijkheden om hier samen met je naasten op te proosten. Doordat wij geregistreerd zijn als officiële trouwlocatie kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in onze prachtige bovenzaal. Na het aansnijden van de bruidstaart en een heerlijk diner met al jullie gasten staat de DJ of band al klaar om met de voetjes van de Beursvloer te gaan op een onvergetelijk trouwfeest.

 


Bruiloft bij De Beurs – Diverse Mogelijkheden


Wij begrijpen heel goed dat er veel komt kijken bij het plannen van een huwelijk. Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, maar ook één van de meest stressvolle. Wij ontzorgen jullie graag door mee te denken en in te spelen op jullie specifieke wensen zodat jullie onbezorgd kunnen toeleven naar je trouwdag!

Stap 1: De Kennismaking
Als eerste stap nodigen wij jullie graag geheel vrijblijvend uit op locatie om onder het genot van een kopje koffie samen de diverse mogelijkheden te overlopen. Jullie wensen en behoeften vormen voor ons de basis voor een voorstel op maat.

Stap 2: De Offerte
Na onze ontmoeting committeren wij onszelf om jullie binnen 48 uur een persoonlijk voorstel toe te sturen.

Stap 3: Save The Date
Zodra het voorstel helemaal naar wens is, gaan wij de dag vastleggen! Jullie droomdatum staat dan definitief in de agenda, en het plannen kan dan echt gaan beginnen. 

Stap 4: Voorproeven
Om te laten zien wat wij op culinair gebied allemaal in huis hebben is er een proefdiner. Tijdens deze heerlijke avond zal onze chef laten zien wat wij jullie kunnen bieden. Onder het genot van onze heerlijke wijnen, proef je de diversiteit die wij kunnen serveren op jullie droomdag. Tevens is dit weer een mooi moment om de locatie te zien, en nieuwe ideeën op te doen.

Stap 5: De Puntjes Op De “I”
Om ervoor te zorgen dat de dag helemaal vlekkeloos verloopt, plannen we nog een laatste gesprek. In dit gesprek nemen wij met jullie dag van A tot Z door, en blijft niks onbesproken. Nadat alles besproken is, is het eindelijk zo ver. De grote dag!!