Van alles mogelijk

Bij De Beurs in Tiel

We doen het gewoon

Verjaardag, babyshower, vrijgezellendag of op zoek naar een toplocatie om een concert te geven? Een reünie, pensionering van een collega, een leuke workshop organiseren of gewoon zomaar omdat je zin in een knallend feest hebt, wij doen het gewoon! Wil je een borrel, diner of feestavond organiseren, vraag dan direct een offerte aan via de knop hieronder. Wij nemen dan spoedig contact met je op om de bijzonderheden door te spreken. Heb je iets specifiekere wensen, neem dan contact met ons op.

Borrelen

Kom je graag borrelen dan ben je van harte welkom in onze sfeervolle huiskamer. Met 9 bieren op tap en ruim 70 speciaal bieren op fles, tientallen whisky’s, gins, cognacs en ander lekkers is er voor elk wat wils. Ook alcoholvrij ben je bij ons aan het juiste adres.

Events

Grote kans dat je al eens aanwezig bent geweest op één van de talloze evenementen die we de afgelopen jaren zelf georganiseerd hebben. Meer van al dit moois zal volgen. Check de agenda om te zien wat er nu op de planning staat en reserveer alvast een plekje in jouw agenda!

Samen vieren

Een verjaardag, kinderfeestje, familiereünie, of jubileum, van 2 tot 200 personen, wat je ook te vieren hebt, wij maken er een feest van!

Trouwen

Proficiat! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen! Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Het Korenbeursplein straalt de charme en romantiek uit die je je wenst op je trouwdag.

Zaken doen

Op zoek naar een zaal voor een vergadering, bedrijfsfeest of jubileum? In onze bovenzaal hebben we ruimte voor 2 tot 200 personen. Bij kleine gezelschappen ‘verkleinen’ we de zaal en zorgen daarmee altijd voor de juiste sfeer.