Korenbeursstrand
7 & 8 juni

De perfecte start van jouw zomer

Korenbeursstrand 7 & 8 juni

De perfecte start van jouw zomer

OVER

Al sinds 2014 de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste pleintje in Tiel, vul dat met top acts, zand, heerlijke drankjes, lekker eten, dikke licht show, een dansende massa mensen en je hebt Korenbeursstrand! En zoals je van ons gewend bent zorgen ervoor dat je die dag niks te kort komt. De crew van het Korenbeursplein staat de hele dag voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes.PROGRAMMA VRIJDAG 7 JUNI

20.00u – 01.00u

VOORVERKOOP €22,50
DEURVERKOOP €27,50

We beginnen het weekend met de Live avond van Korenbeursstrand met: Postmen, de band die met hun eerste album Documents uit 1998 nog steeds tot één van de meest succesvolle hip hop acts in Nederland is. Met hun aanstekelijke mix van reggae en hiphop speelde ze van 1998 tot 2003 veel Europese podia plat. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis/ Postman de drijvende kracht achter de groep. Als die het plein niet op z’n kop krijgen… Daarvoor en na draaien dj’s Juliënne en Merco & Nanda lekkere nummertjes zodat je niet stil wilt staan!

LINE UP

Postmen is de legendarische band van Remon Stotijn, bijgestaan door zijn vrouw Alyssa. Na Doe Maar is deze band de meest succesvolle reggaeband van ons land ooit. Het was een tijd stil rond de band maar het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan, sterker nog er is de afgelopen tijd keihard gewerkt aan nieuwe nummers. Leadzanger Mis is dus weer in de pen gekropen om vervolgens de studio in te duiken om met een geheel nieuw album weer naar buiten te komen en bij ons af te komen leveren. 26 april kwam het nieuwe album Royals uit. Er zullen zowel classic tracks als ‘’Cocktail”, “Crisis” en “U Wait” maar ook nieuwe tracks gespeeld worden.

Ongekende hiphop liefhebber met een zwak voor vinyl. Onderdeel van de Zwarte Liefde crew. Hij weet je altijd te verrassen met die plaat die je dacht vergeten te zijn. Naast muziekfreak is Maurice ook al jarenlang vrienden met Postmen en daarom de perfecte dj om voor de muzikale omlijsting te zorgen rondom het optreden.

Ongelimiteerde guilty pleasures van nu en toen, een bom vol energie en eindeloos veel ‘ah yeah’ platen kun je er op rekenen dat je na een optreden van MERCO & Nanda geen stem meer over hebt! Are you ready to get guilty?!

PROGRAMMA ZATERDAG 8 JUNI

17.00u – 01.00u

VOORVERKOOP €22,50
DEURVERKOOP €27,50

Zaterdagmiddag sta je nog lekker te genieten van the golden hour en wil je al helemaal niet meer stil staan! De hele dag serveren we de beste mix een heerlijke cocktail van latin, urban, house en alles er om heen. Naast topacts als Leyo (je kent ‘m wel, Bizzey, maar dan met z’n latin-tech-house set), Karyo en de mannen van Charmos zijn we ook superblij met de aanstormende vrouwelijke talenten Nayla en She. Natuurlijk zijn onze vrienden Grande Vida, Be Charm’d en MC Neswill er ook weer bij!

LINE UP

This is out of love for music and hate towards paperwork. Putting out free music from tech house to raw acid to whatever makes you move on the dance floor with a sexy vibe. Sexy music made for sexy people by sexy people. And I like chewing gum. Plus funny fact: oral sex releases s a hormone that burns fat just like my music.

‘CHAMOS’ – buddies, pals, friends. De perfecte naam voor dit Nederlandse DJ en producer duo. Vriendschap is wat ze samenbracht. Met gigs in Nederland, Europa en zelfs een tour door Azië heeft menig publiek al van de bijzondere vibe tussen deze twee heren kunnen genieten: ze maken vrienden over de hele wereld.

Of het nu online is of in een club, CHAMOS blijft het publiek ondoorbroken pakken met sets waarop ie-de-reen begint te dansen. En niet alleen door de heerlijke muziek, maar door de hele vibe die het duo met zich meebrengt: een prettige sfeer voor iedereen. Van smooth edits tot echte bangers. Hun sound is een mix van R&B, hip-hop elektronische muziek gecombineerd met wereldse invloeden zoals afro, dance-hall en baile funk. Met hun show en bijzondere energie krijgen deze multi-talenten elk publiek in beweging.

Het Nederlandse DJ/productieduo KARYO zijn twee broers die de wereld veroveren met hun eigen tracks. Deze worden over de hele wereld gedraaid van clubs tot festivals, door de grootste artiesten zoals Dillon Francis, Afro Bros, Kriss Kross Amsterdam en Freddy Moreira. De broers mixen op hun eigen unieke manier verschillende muziekgenres bij elkaar van Latin tot Dancehall en van Soul tot Afro & Booty Beats.

SHE! Met haar DJ carrière nog in de startblokken heeft ze al serieus wat meters gemaakt. Met festivals als Mysteryland, Vunzige Deuntjes en Open Air op haar cv gaat ze een mooie toekomst tegemoet. SHE heeft een uitgebreide sound. Van Afro naar (UK) Hiphop / R&B zorgt ze voor good vibes op de dansvloer.

Als je het hebt over Good vibes, Enjoyment en vrouwvriendelijk muziek denk je aan Nayla. Een Amsterdamse power DJ die bekend staat om haar aanstekelijke energie gepaard met haar heerlijke afro en Caribbean muzikaliteit. Een DJ die de afgelopen jaren zeker niet stil heeft gezeten. Zo kan je haar hebben gezien op toffe festivals zoals Open air, Vunzige Deuntjes Festival, Latin Village en de lijst gaat zo maar door. Ook is deze powervrouw niet alleen in het binnenland gebleven, maar heeft zij ook haar afdruk weten te plaatsen in landen zoals Suriname, Ghana en Curacao.

So do you need, GOOD VIBES, GOOD MUSIC AND SOMETHING FOR THE LADIES? You need Nayla!

Be Charm’D! Met zijn energieke mix van R&B, Riddims, Hiphop, House & Hitjes laat hij een dampende dansvloer achter. Met de classics van vroeger tot de bangers van nu! Deze muziekliefhebber weet altijd de gevoelige snaar te raken.

Tijdens de opvoeding van Grande Vida (Amar Sieuwram) werd het DJ vak hem al met de paplepel ingegoten door zijn vader.
Vanaf het begin hield hij van de atmosfeer rondom de festiviteiten en hij vertelde zijn vader al snel dat hij wist wat zijn roeping was: ‘PAP! Ik weet wat ik wil! Ik word DJ!’ Op 15 jarige leeftijd is Amar dan ook op zijn computer begonnen met het oefenen op het mixen en het hele DJ vak. Zijn eerste feest waar hij mocht draaien was als 15 jarige jongen op ‘ Mega scholieren feest (MSF)’ in Club Famous Ede. Niet alleen ging hij los achter de ‘decks’ maar ook het publiek. Hieruit ontstond nog meer liefde en energie voor het vak.

Even voorstellen! Mijn naam is Leon een energieke Dj & Mc onder de naam “Neswill”. Tijdens mijn set slinger ik alle lekkere hits om je oren. Een soort wereldreis! Van de soepele heupjes testen met zomerse beats op de dansvloer naar knallen met 2 handen in de lucht of flink meezingen. Er is voor ieder wat wils! Met mijn energieke karakter heb ik al op verschillende podia’s in het binnen en buitenland gestaan, onder andere op Dreamfields, Emporium, Dutch Valley, 25 jaar FLUGEL, Kamping Kitsch Club, Summerrockz (Spanje).

BLIJF OP DE HOOGTE!Inschrijven nieuwsbrief

Nooit meer een evenement van De Beurs missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!