ETEN IN DE BEURS

Vis, vlees of vegetarisch

SCHUIF EENS AAN


 
Naast onze borrelkaart schuif je vanuit De Beurs gemakkelijk aan bij onze buren van Bistro Bar JUS of Olijf. Alle bieren van De Beurs zijn ook hier verkrijgbaar. 

Reserveren? Bel 0344 627959 of reserveer online bij Bistro Bar JUS of Olijf
Bistro Bar JUS

Bistro Bar JUS

Altijd 3 - gangen voor 32,50

JUS is een bistro-bar gelegen in het centrum van Tiel, het hart van de Betuwe. JUS biedt drie gangen voor 32,50, met een gevarieerde, Frans-Bourgondisch geïnspireerde kaart: van malse biefstuk tot verse vis.

JUS is wars van poes pas en pretenties, dat is het laatste wat een geslaagd avondje uit nodig heeft. Lekker eten, bereid met lokale producten vol verrassende smaken voor een eerlijke prijs, daar draait het om bij JUS. Liefhebbers van speciaalbier zijn bij ons ook aan het juiste adres. 

www.justiel.nl
Olijf

Olijf

Pizza, Pasta en Passie

Olijf biedt een echte ongedwongen Italiaanse sfeer waar u wordt verrast met authentieke Italiaanse gerechten. De ontmoetingsplek heeft de ambiance van een trattorio in een Italiaans dorpje zoals je ze graag tijdens je vakantie tegenkomt. Bereid met de beste ingrediënten en gebakken in een originele Italiaanse hout-gestookte oven. De dunne bodem en de intense warmte van het houtvuur laten elke smaak in het recept vol tot zijn recht komen. Wie dat ooit geproefd heeft weet dat je graag een blokje om rijdt voor de lekkerste pizza van Tiel!

www.olijftiel.nl