Binnenkort in De Beurs

Terug naar het overzicht!

Richard Hallebeek Project

28 februari 2020Gitaarvirtuoos Richard Hallebeek begon met spelen op 10-jarige leeftijd, nam al jong lessen en werd reeds op 17-jarige leeftijd aangenomen aan het Hilversums Conservatorium. Hij speelt onder meer in de groepen What-a-Gig! en Maximum Brain Disfunktion. Daarna volgt hij in Los Angeles een opleiding bij het Guitar's Institute of Technology. Hij werkt samen met de Finse gitarist Antti Kotikoski en brengt met het Richard Hallebeek Project muziek uit op het Britse Liquid Note Records. Hij neemt platen op met o.a. Shawn Lane, Scott Henderson, Brett Garsed, Frank Gambale, Scott Kinsey, Dan Gilbert en Carl Verheyen. Hij is ook werkzaam voor het muzikantenblad Music Maker.

Live staat Richard Hallebeek op de grotere internationale gitaarfestivals gespeeld: zo speelde hij op het gitaarfestival Ziua Chitarelor in Boekarest met Mattias Eklundh en Guthrie Govan, en in Leeuwarden als headliner op het ‘Meeting Of The Spirits’ festival in Leeuwarden met Greg Howe en Carl Verheyen. Ook trad hij vier dagen op met fusion-legende Allan Holdsworth en Kiko Loureiro op het festival European Summer Campus in Sicilië.
 
Op vrijdag 28 februari staat Richard Hallebeek bij ons in de bovenzaal. Na Scott Henderson in oktober belooft dit voor Tiel wederom muzikaal een gedenkwaardige avond te worden. Zorg dat je erbij bent!

Bovenzaal | Aanvang 21.00 uur | Toegang €12,50