Binnenkort in De Beurs

Terug naar het overzicht!

New Year's Eve!

31 december 2016Na 3 succesvolle edities willen we jullie graag weer uitnodigen om met ons op feestelijke wijze het nieuwe jaar in te luiden!

Net na het vuurwerken en de kussen, openen wij de deuren van onze bovenzaal voor jullie. Funky Groove zal het dak eraf blazen. Deze swingende band zal een garantie zijn voor 1 groot feest.

Daarnaast zullen jullie huis-dj's Bas en Erwin je de hele nacht aan het dansen houden met heerlijke hits van de afgelopen halve eeuw tot nu.

Kaarten zijn in de voorverkoop €20,- en aan de deur €25,-.
De voorverkoop start na het sinterklaasweekend in de Beurs.

Info Band:
De coverband Funky Groove was als gelegenheidsbandje begonnen bij feestjes voor familie en vrienden, al snel werd de band voor bruiloften, bedrijfsfeesten en diverse feesten door het hele land geboekt.

Deze band heeft diverse genre's in hun repertoire als Soul, Pop, Funk en R&B.
De 5 -mansformatie wisselt op zn tijd met de bezetting d.m.v. gastmuzikanten onder andere met zangeres en andere muzikanten.
Samenstelling van de band;

Gitaar - Jeffrey de Vette
Bas - Rene Pattinasarany 
Keyboards - Johan Suripatty
Drums/vocals - Jean-Paul Gaspersz
Vocals - Richard Tahapary


EvenementenagendaBenieuwd welke evenementen vandaag of binnenkort bij jou in de buurt plaatsvinden? Ga je voor een fijne zondagmiddag met live muziek in het café, een nachtelijk evenement met DJ of liever een live concert? Misschien gaat je voorkeur uit naar een fijne filmavond of lekker lachen om stand up comedy? Bij De Beurs vind je het allemaal. Kijk snel verder in onze agenda!


Bekijk agenda