Binnenkort in De Beurs

Terug naar het overzicht!

Muzikale monumenten met Loren Nine

01 september 2019Als het om (het schrijven van) muziek gaat is Loren Nine het beste te beschrijven als een creatieve ziel. Maar als Loren voor zichzelf schrijft zijn het voornamelijk Jazzy ballads met invloeden uit de jaren 50. Invloeden die diepgeworteld zitten en waar ze mee is opgegroeid.
Afgelopen herfst kreeg Loren de kans om Caro Emerald te begeleiden tijdens haar UK Tour. Er volgden 22 concerten door Engeland, Wales en Schotland in grote venues waaronder de Royal Albert Hall, afsluitend in Nederland in de AFAS Live. Tijdens de tour bracht ze haar eerste single “Who Needs You” uit, die nu 1 mio keer gestreamd is op Spotify, kreeg ze Airplay op de BBC en kwam Loren Nine terug met een labeldeal bij het Engelse MVKA. De mensen die ook Eva Cassidy (een van Loren haar grote heldinnen), Katie Melua en Caro Emerald wisten op te bouwen.
Het nummer ‘Who needs you’ is daarnaast ook nog eens te horen in de nieuwe Nederlandse Bioscoopfilm ‘Singel 39’ welke op 9 Mei in première gaat. “I do – really like you” is de opvolger van het melodramatische “Who Needs You”. Een romantische mid tempo ballade over verliefd zijn en de moed verzamelen die ene persoon uit te vragen.
Kortom, allerlei redenen om deze middag naar Loren te komen luisteren!
Aanvang 16.30 uur, toegang gratis.