Binnenkort in De Beurs

Terug naar het overzicht!

Mojo Hand live at Jazzy Tiel

04 november 2018MOJO HAND is een 4 mans bluesband met een vracht aan muzikale ervaring en speelt de Blues met passie, plezier en vooral Blues.

Met een keuze uit Swing Blues, Funky Blues, Texas Blues en meer, komen naast eigen werk ook bewerkte nummers van bekende bluesgrootheden aan bod. Lekker gevarieerd en dansbaar!!! MOJO HAND laat je “The Blues Experience” voelen!

De vier ervaren muzikanten spelen een mix van zelf geschreven en bestaande bluesnummers, alles met het MOJO HAND gevoel in verschillende bluesstijlen. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritme sectie, een grommend Hammond geluid, bezielde en scherpe gitaarsolo’s, schreeuwende bluesharp licks en twee rauwe, emotionele stemmen garanderen een onvergetelijke ervaring.

Door de uitgebreide instrumentale bezetting (gitaar, Hammond, piano, bluesharp, drums, bas en tweemaal zang) is de sound smaakvol divers en is een optreden nooit saai. Lovende kritieken bevestigen dat!
Ervaar The Blues Experience met MOJO HAND.

Line-up
Frank Reemers (Gitaar, zang)
Joep de Greef (Zang, Toetsen, Bluesharp)
Joop de Graaf (Bas)
Mathieu van Uden (Drums)

Zondag 4 november | 16.00 - 19.00 | Toegang Gratis