Binnenkort in De Beurs

Terug naar het overzicht!

Crowman's Hill @ Club De Beurs

30 oktober 2020Club De Beurs

Club De Beurs is een vast onderdeel in onze hernieuwde programmering. Op de vrijdag vind je in Club De Beurs een wekelijks terugkerende dinnershow in 'New York Style' nachtclubsetting, met een maandelijks wisselend muzikaal en culinair thema. Vanaf vrijdag 2 oktober is het 5 weken op rij de beurt Crowman's Hill!

Crowman's Hill

De Beurs presenteert voor de derde keer een thema optreden. Te gast is deze keer de band Crowman's Hill, Americana op zijn Tiels! Geniet onder het genot van een uitgekiend 4-gangen diner van een muzikale rondreis door de USA die de band Crowman's Hill verzorgt. De route is bepaald aan de hand van de te spelen setlijst. 


MENU 4-GANGEN

Coleslaw met gamba, chorizo en saffraanmayonaise 

***

Pulled pork met knolselderij en zoet-zure rode ui

***
 
Angus steak met fried pickle

***

Cheesecake met bramen

Heb je een allergie of een specifieke dieetwens geef dit dan aan bij het reserveren 


Bovenzaal De Beurs | 18.00 uur | Toegang €39,50 p.p.


EvenementenagendaBenieuwd welke evenementen vandaag of binnenkort bij jou in de buurt plaatsvinden? Ga je voor een fijne zondagmiddag met live muziek in het café, een nachtelijk evenement met DJ of liever een live concert? Misschien gaat je voorkeur uit naar een fijne filmavond of lekker lachen om stand up comedy? Bij De Beurs vind je het allemaal. Kijk snel verder in onze agenda!


Bekijk agenda