After Sun
25 & 26 augustus

De afsluiting van jouw zomer

After Sun
25 & 26 augustus

De afsluiting van jouw zomer

OVER

Op 25 & 26 augustus 2023 is het Korenbeursplein weer klaar voor After Sun! Kom gezellig met je beste vrienden dansen op het gezelligste pleintje van Tiel en sluit de zomervakantie samen goed af! Dit zomerfeest is net even iets anders dan Korenbeursstrand. Dit weekend is echt voor alle leeftijden, heeft meer danceclassics, meer disco, een “tropical white” thema, bekende acts en dj’s, maar natuurlijk wel weer 2 dagen feest! Voor een kleine impressie van wat je kunt verwachten, check je hieronder de aftermovie van vorig jaar!
PROGRAMMA VRIJDAG 25 AUGUSTUS

20.00u – 01.00u | TICKETS €15,-

De hoofdact van de avond zijn de feestbeesten van Jazzalike! Deze  jonge honden hebben maar één doel: het plein helemaal plat spelen. Zij verzorgen de muziek, jijzelf de zang! De avond wordt geopend door onze eigen huisdj Betanda. De altijd gezellig Be Charm’D zorgt voor de muzikale omlijsting rondom de band.

LINE UP

Jazzalike is een feestband bestaande uit 8 jonge honden uit het oosten van het land met maar één doel: elk feest helemaal plat spelen! Met een unieke bezetting van vier blazers, een ritmesectie en een bak energie waar je u tegen zegt, weet de band overal waar ze komen een enorm feest te bouwen. Van de Zwarte Cross tot een chique gala, van feesttent tot festival, je kan ze overal tegen komen.

Met zijn energieke mix van R&B, Riddims, Hiphop, House & Hitjes laat hij een dampende dansvloer achter. Met de classics van vroeger tot de bangers van nu! Deze muziekliefhebber weet altijd de gevoelige snaar te raken.

The artist formerly known as DJ Barman. Hij is de nieuwste generatie huisdj van de Beurs en misschien heeft hij daar ook wel eens bier voor je getapt. De bovenzaal heeft hij al vaak genoeg afgebroken, nu is het tijd voor hem om dat met het plein te doen.

PROGRAMMA ZATERDAG 26 AUGUSTUS

16.00u – 01.00u | TICKETS €22.50

Voor de zaterdag hebben we enkele oude bekenden uitgenodigd maar ook veel nieuwe gezichten! De nadruk van deze dag ligt vooral bij de danceclassics, disco, house en alles daar tussen in en omheen. 

Zo zijn we superblij dat de draaitafelkoning Chris Deluxe zijn kunsten komt vertonen en hebben we rising star Molly weten te strikken met zijn toffe disco-house. De mannen van Los Banderos stonden nog niet eerder op ons plein, maar komen nu eindelijk langs, met een nieuw extra lid! Nieuw Tiels talent Grublav maakt zijn outdoor debuut en gelukkig is onze vriend Praia del Sol ook weer van de partij. Chip Karten mag de avond afsluiten en daarmee is de cirkel rond: hij draaide al op de allereerste Korenbeursstrand.

LINE UP

Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn o.a. op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

We zijn groot fan van Praia del Sol, vandaar dat hij al voor de derde keer op ons mooie plein staat! Misschien ken je hem ook wel van Latin Village, Guilty Pleasure Festival, Wish, Emporium, Lief, 7th Sunday of zijn vele toffe remixes. Zaterdag draait hij prime time zijn cocktail van hitjes, disco, house en R&B!

Deze boeven zijn begin 2019 opgepakt na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van tèveel fiesta all around the country. Eind 2022 werden er in het geheim plannen gesmeed voor een uitbraak. Met de hulp van een oude amigo is dit plan geslaagd en sindsdien zijn ze op de vlucht. Het gerucht gaat dat de Los Banderos brothers nergens voor in staan en overal tot het gaatje gaan. Hartslag verhogende, ritmische billenschudders, dampende house hitjes en beukende hardstyle knallers. Maak je klaar voor een wervelwind van bruut muzikaal geweld!

Chip Karten is al bijna twee decennia een van de meest toonaangevende eclectische dj’s en staat bekend om zijn feestelijke muziekkeuze en virtuoze techniek. Hij mixt naadloos alle stijlen door elkaar en doet dit op een lekker tempo. Alle guilty pleasures komen voorbij dus meezingen gegarandeerd! Jarenlang was hij het gezicht van de populaire POPCORN evenementen, draaide op Guilty Pleasure festival en de Totally Summer evenementen in Mallorca. Tot voor kort was hij resident dj van de Professor in Apeldoorn en draait regelmatig op grote bedrijfsevenementen. Door zijn manier van mixen ontstaan er unieke mash-ups die het publiek keer op keer verassen. Verzoekjes zijn altijd welkom en alle genres komen aan bod. Van 80’90’&00’s, R&B hits tot Pop en Dance hits van nu.

Een DJ die aanzienlijk geniet van elke seconde op het podium en dit ook overbrengt op het publiek! Met een magistrale mix tussen House, Disco, R&B & Classics heeft Molly het vermogen om jou dat fenomenale geluksgevoel te bezorgen!

Nieuw Tiels talent! Won ooit een demowedstrijd van Leef je Rave en timmert hard aan de weg als producer. Naast remixes maakt hij ook eigen energieke house-techno nummers.

BLIJF OP DE HOOGTE!Inschrijven nieuwsbrief

Nooit meer een evenement van De Beurs missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!