ETEN IN DE BEURS

Vis, vlees of vegetarisch

SCHUIF EENS AAN


 
Bij de Beurs kun je naast onze borrelkaart ook terecht voor de beursgang. De beursgang is een wisselend gerecht met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Het is snel en lekker, ideaal als je naar het theater wil, geen zin hebt om te koken of tijd om uitgebreid te eten. Uit de keuken van bij Casper, dus vers met eerlijke ingrediënten.

Reserveren? Bel 0344 627959
Bij Casper

Bij Casper

Genieten is een ware kunst!

Restaurant bij Casper is een eetgelegenheid waar vers, (h)eerlijk eten en een gemoedelijke sfeer belangrijk zijn. De producten die geserveerd worden zijn vers, seizoensgebonden, zelf bereid en voor een eerlijke prijs. Hierdoor is het restaurant laagdrempelig en een toegevoegde waarde voor de Betuwe. 

www.bijcasper.com
Olijf

Olijf

Pizza, Pasta en Passie

Olijf biedt een echte ongedwongen Italiaanse sfeer waar u wordt verrast met authentieke Italiaanse gerechten. De ontmoetingsplek heeft de ambiance van een trattorio in een Italiaans dorpje zoals je ze graag tijdens je vakantie tegenkomt. Bereid met de beste ingrediënten en gebakken in een originele Italiaanse hout-gestookte oven. De dunne bodem en de intense warmte van het houtvuur laten elke smaak in het recept vol tot zijn recht komen. Wie dat ooit geproefd heeft weet dat je graag een blokje om rijdt voor de lekkerste pizza van Tiel!

www.olijftiel.nl